Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти

...
Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти
Коментари Харесай

DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл

Хипермаркетът предлага на клиентите и сътрудниците си най-новите строителни материали и артикули

Една от водещите компании в областта на търговията със строителни материали и артикули за дома отбелязва 25-годишен празник. Веригата строителни хипермаркети е добре позната като място, където може да се откри всичко належащо за ремонт на дома или създаване на нови жилища. Компанията залага на разнородни и новаторски артикули на одобрени производители с високо качество и на налични цени.
 Ивайло Нейчев, шеф на DS Home Бургас
Нашата съществена цел е да предложим всички нужни артикули, свързани със строителството, ремонта и подобренията в дома, на едно място. От съществени строителни материали до завършващи детайли, обзавеждане и артикули за дома и градината – в DS Home можете да откриете най-различни артикули и произведения, благодарение на които да създадете мечтания дом. Стремим се да предлагаме най-новите артикули на потвърдени марки, освен това на налични и конкурентни цени. При нас можете да разчитате на голямо многообразие, умело обслужване и преференциално извършване на покупки, сподели във връзка годишнината Ивайло Нейчев, шеф на Бургас.

25% понижение на определени артикули

По мотив 25-годишния си празник ще предложи на клиентите си специфични отстъпки - 25% понижение на определени артикули от разнообразни продуктови категории. Над 250 продукта ще могат да бъдат закупени на по-ниска цена, тъй че клиентите да усетят облекчение на бюджетите си, а в това време да имат повече благоприятни условия за избор. Компанията провежда и лотария с предметни награди, които да бъдат в помощ за ремонта, градината или основаването на уют в дома. В нея може да взе участие всеки клиент, направил покупка в един от шестте магазина или онлайн на адрес dshome.bg, в интервала от 1 май до 31 май 2024 година Победителите ще бъдат изтеглени при започване на юни 2024 година Юбилеят ще бъде маркиран и с мини коктейл почерпка за посетителите на всеки магазин на 9 май 2024 година от 10 часа.



Подгответе се за лятото със стилни

Лятото е на прага, а вие си мечтаете за комфортен култивиран ъгъл, предлагащ опция за релакс и отмора навън. DS Home може да ви предложи стилно и атрактивно градинско обзавеждане, което да трансформира вашето намерено пространство в приказно място.

В продуктовото портфолио на компанията участват най-разнообразни култивиран комплекти , направени от висококачествени и устойчиви материали, включително – дърво, ратан, полиратан, бамбук, метал, PVC и други

Вашето намерено пространство може да бъде доста по-привлекателно, удобно и функционално, а опциите за избор са в действителност огромни - култивиран трапезни комплекти, лаундж комплекти, бар комплекти, бистро комплекти, баварски комплекти, детски бистро комплекти, комплекти мека мебел и т. н.

DS Home предлага и богата сбирка от култивиран столове, маси, чадъри, шезлонги, люлки и всичко належащо, с което да превърнете вашата градина в същински оазис.

Заложете на качествени

През немалкия път на своето развиване не стопира да се надгражда, да следи трендовете и новостите в строителния бранш, тъй че да може да предложи на клиентите и сътрудниците си най-новите строителни материали и артикули.

Тухли и керемиди, направени по новаторски технологии, системи за изсъхнало строителство с многочислени приложения, хидроизолационни и топлоизолационни материали, създадени по напреднали технологии, са измежду най-новите артикули в разнообразния подбор на.

Външни и вътрешни покрития, структурни детайли, строителна химия и смеси, бои – строителните хипермаркети на компанията оферират качествени артикули, нужни за всеки стадий от построяването на една постройка до ключ. Първокласните строителни материали усъвършенстват структурната целокупност и основават образно впечатляващи жилищни пространства, гарантирайки дългоденствие.

25 години сполучливо развиване

посреща клиенти в общо шест магазина в страната – в София (два обекта), Варна, Бургас, Добрич и Албена, като предлага артикули на над 100 марки. Компанията непрестанно влага в личния състав, наброяващ над 260 души, с цел да предложи най-хубавото и качествено обслужване на своите сътрудници и клиенти. Благодарение на лоялното и дългогодишно партньорство с марките пък има гъвкаво ценообразуване. DS Home се стреми да бъде и обществено ангажирана компания, като през годините е подпомагала редица събития и прояви, ориентирани към деца и такива, свързани с развиването на спорта.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР